Een rijke geschiedenis.

In 1999 opende Ahmet Guc zijn eerste HAS Doner Kebab ® restaurant in Rotterdam. Kort later ontwikkelde hij de eigen smaak en kwaliteit van HAS Doner Kebab ® die zó goed smaakt dat de klanten er steeds voor terug blijven komen.

Bekendheid van HAS Doner Kebab ® verspreid zich als een lopend vuurtje door Nederland en al snel moesten er nieuwe restaurants geopend worden om aan de vraag te voldoen. Nu, ruim 14 jaar na de opening van het eerste restaurant, heeft HAS Doner Kebab ® 11 vestigingen in Nederland. HAS Doner Kebab ® is al ruim 14 jaar een van de succesvolste Doner Kebab restaurants van Nederland. Het grote succes van HAS Doner Kebab ® is gebaseerd op een overtuigend concept: HAS Doner Kebab ® serveert kwalitatief hoogwaardige producten, welke wordt bereid in eigen beheer en uit de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. Betaalbaar, snel en ongecompliceerd. Alle producten worden vervaardigd uit verse en eerste klas ingrediënten, ze worden met zorg bereid. Elke HAS Doner Kebab ® restaurant controleert de producten en garandeert de voedselveiligheid. Zo is in de periode van productie tot en met de presentatie aan de cliënt precies te achter halen wanneer dit product en door wie deze is vervaardigd.